Byg selv bruseniche med wedi-plader (vådrumsplader) fra Wedi

Byg selv bruseniche med wedi-plader (vådrumsplader) fra Wedi

Wedi-plader er lette skumplader, der gør det nemt og sikkert at bygge i vådrumsområder. Wedi er ideel til byggeprojekter i badeværelset, da det er godkendt som materiale til opbygning af vådrum. Det har en utrolig styrke, og så er det let at skære med en sav eller med en lille vinkelsliber med skæreskive.

Hvis du nogensinde har bygget med letbeton før, vil du elske wedi-plader. De er nemme at skære og save og har endda unikke funktioner som rør kasser til at skjule rør, faldstammer og lignende på badeværelser.

De gør det nemt for både professionelle og gør-det-selv-folk at bygge på badeværelset, fordi de er lette at håndtere, og styrken gør at de ikke går i stykker hvis væggen får nogle stød.

Muligheder med wedi-plader

Wedi-plader kan limes fast på væggene med en speciel lim, der hærder relativt hurtigt. De kan også skrues på plads som vægbeklædning. Man kan også bygge kasser til integrerbart badekar og trin mm.

Wedi-plader er alsidige, da de kan bruges til at bygge borde, bænke og endda vægge. Wedi-plader, der limes ind i væggen med en særlig lim, hærder hurtigt, så de bliver robuste nok til at bære en voksen persons vægt uden at bøje sig. De har også unikke skruer, hvor du ikke har brug for værktøj eller søm til montering!

Wedi-plader er godkendt til vådrumssikring

Wedi-plader er fremstillet af ekstruderet polystyren (XPS) og er godkendt til brug i vådrum. De består af et skum med lukkede celler, som er uigennemtrængeligt for både vand og fugt. Det gør dem ideelle til brug som beskyttelse af brusevægge og i andre applikationer, hvor der er risiko for vandskader. Wedi-plader kan skæres til med en almindelig sav, og de kan nemt monteres med almindelig byggeklæber.

Indholdsfortegnelse

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Relaterede Artikler