Byg selv bruseniche med wedi-plader (vådrumsplader) fra Wedi

Byg selv bruseniche med wedi-plader (vådrumsplader) fra Wedi

Wedi-plader er lette skumplader, der gør det nemt og sikkert at bygge i vådrumsområder. Wedi er ideel til byggeprojekter i badeværelset, da den er meget formbar, holder formen godt og nemt kan skæres med en kniv eller en stor saks uden at gå i stykker.

Hvis du nogensinde har bygget med letbeton før, vil du elske wedi-plader. De er nemme at skære og save og har endda unikke funktioner som gulvvarmerør til en mindre invasiv måde at tilføje varme på i badeværelset eller køkkenet, hvis det er nødvendigt!

Wedi-plader er blot et af flere lignende produkter, som er et letvægtsalternativ til traditionel beton.

De gør det nemt for både professionelle og gør-det-selv-folk at bygge på badeværelset, fordi de er lette nok, hurtigtørrende (og ofte selvnivellerende) og endnu nemmere end almindelige cementplader, hvormed de kan skæres med nedstryger eller trimmes hurtigt med hobbyknive, samtidig med at de også er velegnede materialer, når der skal bygges gulvvarmerør, der er nødvendige som en del af kilepladerne.

Muligheder med wedi-plader

Wedi-plader kan limes fast på væggene med en speciel lim, der hærder relativt hurtigt. De kan også skrues på plads som vægbeklædning. Wedi-plader tager derimod mere end 2 timer at hærde og kan ikke holde til meget vægt uden at bøje for let; de bør kun anvendes til gulvbelægning eller møbelben i stedet for bærende dele som borde og bænke (Hoffmann).

Wedi-plader er alsidige, da de kan bruges til at bygge borde, bænke og endda vægge. Wedi-plader, der limes ind i væggen med en særlig lim, hærder hurtigt, så de bliver robuste nok til at bære en voksen persons vægt uden at bøje sig. De har også unikke skruer, hvor du ikke har brug for værktøj eller søm til montering!

Wedi-plader er godtkendt til vådrumssikring

Inden du køber dine vådrumsfliser, er det vigtigt at tjekke, om de er godkendt eller ej. Et af de mest almindelige og lige så konkurrencedygtige produkter er wedi board, som for nylig har fået godkendelse til brug i vådrum sammen med nogle andre muligheder også.

For at wedi-pladerne kan blive vandtætte, skal du først vådtætte dem med en membran. Denne kan du enten stryge eller rulle på.

Derefter skal du gipsplader over det og derefter montere de fliser, du ønsker i dit badeværelse!

Indholdsfortegnelse

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

On Key

Relaterede Artikler